İZMİR / KARŞIYAKA - Özgiller Dalan Anaokulu

Özgiller Dalan Anaokulu

FİKRİ ALTAY MAH. 6226 SK. ÖZGİLLER DALAN İLKOKULU BLOK NO 22 KARŞIYAKA / İZMİR
Vizyon
Özgiller Dalan Anaokulu, sürekli gelişim ve değişim içerisinde, bilimsel ve teknolojik yenilikler doğrultusunda, 25 yıllık okul öncesi eğitimi birikim ve deneyimini, eğitim anlayışına yansıtarak geliştirmek, alanında öncü kurumlar arasında yer almak, Atatürk ilke ve inkılaplarının özünü benimsemiş aydın nesiller yetişmesi için çalışmak kurumumuzun vazgeçilmez amacıdır.
Misyon
Okulumuzda “Her çocuk özeldir” ilkesi doğrultusunda öğrenci merkezli bir anlayış benimsenir. İnsani değerlere sahip, özgür ve bağımsız kararlar alıp uygulayabilen, yaratıcı, girişken, etkili iletişim kurabilen, sorun çözebilen bireyler yetiştirmek, yeteneklerini ortaya çıkararak, zekalarını hem kendileri hem de toplum için en yararlı biçimde kullanmalarını sağlamak, düşünerek hareket etmelerini ve hareketlerinin sonuçlarını önceden görebilmelerini sağlamak, istediklerini ve istemediklerini cesaretle dile getirebilmeleri için onlara yol göstermek ve bütün bunları yaparken içlerindeki sevgiyi özenle koruyabilmek bizim eğitim sistemimizin temel taşlarından bir kaçıdır.
08.00-13.00 13.00-18.00
Doğal gaz
Ulaşım
Okulumuzun yakınından Anadolu Caddesi´nden geçen tüm otobüs ve dolmuşlar geçmektedir. Serinkuyu üst geçitinin yakınındadır.
Karşıyaka Merkez